NOU CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Després d’anys d’espera ens complau anunciar que finalment el nou Centre d’Idiomes de la Universitat de València ja és una realitat. Ubicat al Campus de Tarongers, carrer Serpis 25, aquestes instal·lacions compten amb 20 aules totalment equipades, aules de tutoria, aules d’estudi i sales de reunions, així com una saló de graus per organitzar conferències i presentacions.

Des del pròxim mes de juliol es realitzaran cursos a aquestes instal·lacions en fase de proves i durant els mesos d’agost i setembre els cursos d’idiomes es realitzaran tots al nou centre. Així mateix, des del mes d’agost tot el procés d’informació sobre els cursos, inscripcions als cursos i proves d’acreditació, realització de proves de nivell i qualsevol altra consulta es farà des del centre del carrer Serpis.

Per al curs acadèmic 2017-2018 tant el nou centre com el que està ubicat al carrer doctor Joan Reglà estaran en funcionament i els alumnes podran elegir en quin dels dos volen fer els seus estudis d’idiomes. Durant el mes d’agost es publicaran els horaris de cadascun dels centres.

NOU CENTRE D'IDIOMES DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Si no vols rebre comunicacions nostres envia un mail a secretaria@centreidiomes.es sol·licitant la baixa.